Despre noi

Pensiunea Ralf Residence va ofera cazare in 8 dormitoare spatioase si foarte atractive, fiecare dormitor avand baia proprie.

 

De asemenea pentru o ambianta cat mai placuta in sezonul rece folosim semineul din living, care produce caldura la propriu si la figurat.

 

Pensiunea detine un living spatios dispus in fata semineului si un spatiu pentru luat masa in care este amenajat un mic bar. Pentru verile calduroase Ralf Residence dispune si de o terasa spatioasa acoperita unde se poate lua masa sau doar spatiu pentru relaxare in aerul curat din Cornu.

Imprejurimi

Departe de agitatia statiunilor si de cea a orasului, Pensiunea Ralf este punctul de asezare pentru o vacanta bine echipata.

La 15 km departare se afla partia de ski  Valea Soarelui dotata cu telegondole si telescaun unde pot practica acest sport atat incepatori asistati de instructori cat si avansati.

Drumetiile iau nastere aici, pentru ca la nici 20 de km incepe Valea Doftanei, care impresioneaza prin salbaticia sa naturala. Mai mult de atat, potecile inguste care strabat padurile, raurile si vaile duc la Rezervatia Glodeasa, o padure seculara, cu arbori foarte batrani de brad si fag,cu varste cuprinse intre 200-300 de ani si inaltimi de 40- 45 m.

Dinning

Pentru oaspetii care doresc sa-si prepare singuri masa le punem la dispozitie bucataria moderna si bine echipata, iar pentru a usura munca doamnelor avem o masina de spalat vasele automata.

La cerere servim mancare traditionala romaneasca  folosind  produse locale proaspete si organice. Asiguram servirea produselor pentru orice dieta si orice varsta.

Masa poate fi servita in spatiul amenajat special pentru aceasta activitate, pe terasa, sau in foisorul din curtea pensiunii.

Ralf Residence

str. Stadionului nr. 347A, comuna Cornu de Jos, jud. Prahova

 

+4 0722.488.911

2019 . MauCreative